Köpmantorget 10

Gamla Stan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 m²

Hyra

9 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns chansen att hyra ett centralt beläget kontors- eller samtalsrum i trivsamma Gamla stan.

Ledigt kontor i Gamla stan i Stockholm! På Köpmanstorget 10 finner ni ett litet fräscht kontors- eller samtalsrum på gatuplan med fönster ut mot torget. Rummet om 14 kvm har ljusa väggar och grå heltäckningsmatta. Även badrummet präglas av ljusa väggar, men med klinker på golvet. Den lediga lokalen har bra förvaring och ett trevligt fönsterparti mot Köpmantorget, som förser lokalen med bra ljusinsläpp. I anslutning till badrummet finns möjlighet att installera ett mindre pentry med diskho och en mindre kyl. Läget erbjuder närhet till allt från bra caféer och lunchställen till mindre butiker. Gamla stans gator har alltid ett härligt liv där flertalet mänskor strosar omkring. Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde. Varmt välkommen att kontakta vår uthyrare med frågor eller för visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 14 9 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

9000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Europa 10

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger bland populära stråk som Österlånggatan, Stortorget och Slottsbacken. Österlånggatan är en av Gamla stans huvudgator och löper mellan Järntorget i söder och Slottsbacken i norr. Det är ett populärt promenadstråk med fina butiker och mysiga caféer. Stortorget är stadens, och ett av Sveriges, äldsta torg. På torget finns det ett stort utbud av restauranger, caféer och under sommaren erbjuds även ett antal uteserveringar. Dessa är populära både bland boende och stans alla turister. Slottsbacken är tillsammans med Stortorget, Österlånggatan och Västerlånggatan en av de mest besökta platserna i Gamla Stan. Här finns många intressanta museer samt Storkyrkan. Varje dag marscherar även vaktparaden förbi det Kungliga Slottet. Gatorna i Gamla stan trafikeras frekvent av såväl turister som av stockholmarna själva.

Närservice:

I Gamla stan finns det mycket gott om restauranger och caféer att välja på, med ett brett utbud för alla smaker och stilar. Här finns allt från hämtluncher och food trucks på Kornhamnstorg till affärsluncher hos de välrenommerade krögarna i de intilliggande kvarteren. Hela Gamla stan är försedd med gott om butiker, som erbjuder ett brett serviceutbud utöver Västerlånggatans traditionella souvenirbutiker. I Gamla stan finns även ett flertal hotell, konferensanläggningar och festvåningar, som alla erbjuder sina tjänster till företagskunder och långväga besökare.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen är mycket god då Gamla stan ligger som ett nav, bokstavligen mitt i Stockholm. Bil: Man tar sig enkelt till Gamla stan från såväl Norrmalm som Södermalm via Munkbroleden. T-bana: Ingången till Gamla stans tunnelbanestation ligger 400 meter från fastigheten. Till Slussens T-banestation (med bussar till Nacka & Värmdö) är det endast drygt 600 meters gångväg. Buss: Ett flertal busslinjer trafikerar dagligen Gamla stan, som har ett flertal hållplatser på bekvämt avstånd från fastigheten: - Hållplats Kornhamnstorg ligger ca 500 meter bort och trafikeras av linje 53 (Karolinska institutet - Odenplan - Centralen - Slussen - Henriksdalsberget), - Hållplats Mälartorget, 400 meter från fastigheten, trafikeras av stombusslinje 3 (Karolinska sjukhuset - S:t Eriksplan - Fridhemsplan - Tegelbacken - Slussen - Skanstull - Södersjukhuset). - Hållplats Slottsbacken, endast 150 meter från fastigheten, trafikeras av stombusslinje 2 (Sofia - Slussen - Norrmalmstorg - Stureplan - Odenplan - Norrtull), och linjerna 55, 57 och 76, samt nattbussarna 96, 191, 192, 193, 194 och 195. Cykel: De båda breda cykelbanorna vid Munkbroleden och Skeppsbron ligger bara några tramptag från fastigheten, vilket ger utmärkta förutsättningar för cykelpendlare. Båt: Förutom Djurgårdsfärjorna, som går från Skeppsbron, så anlöper även SL:s pendlarfärjor mellan Klara Mälarstrand, Kungsholmstorg, Söder Mälarstarnd och intilliggande Riddarholmen.
Köpmantorget 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB