Storgatan 86

Skillingaryd
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 500 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Här finns möjlighet att hyra fantastiska produktion, lager och utställningslokaler med bästa skyltläge mot E4an!

Fastighet innehållande produktionslokaler, lagerytor, showroom samt kontor om totalt ca 6 500 kvm med fantastiskt skyltläge mot E4an. Fördelningen mellan de olika ytorna är ca 5 000 kvm produktion/lager och ca 1 500 kvm kontor/showroom. Fastigheten har ett mycket representativt utseende och är fullt utrustad för den som är ute efter produktionslokaler. Perfekt för den som behöver lokaler där man kan producera samt visa upp sina varor på ett extraordinärt sätt! Lokalerna har färdigdraget med rör för tryckluft, ventilation samt framdraget med el. Lokalen har även ytor som antingen går att använda för lager alt. för ytterligare produktionslokaler. Till dessa ytor finns i dagsläget 5 portar, varav en är med lastbrygga. I produktion/lager golv av hårdbetong samt delvis trä. I kontors-/utställnings- /personalutrymmen är golv belagda med massiv ek/trä. (vattenburen golvvärme) I personal/om kl/wc kakel och klinkers. Väggar och tak av skivor/ väv/ målade och delvis undertak i bärverk. Uppvärmning med golvvärme och via ventilationen, kopplad till fjärrvärme. Kraftigt dimensionerad mekanisk ventilation med återvinning och kyla fördelat på 3 stora fläkt-/apparatrum. Kylbafflar i kontorsdelen. Stora portar mot V, varav en med lastkaj och väderskydd. Stora glasväggar mot Ö i kontors-/ utställningsdelen. Mellan kontor/utställning/produktion finns en innergård/atrium om 225 kvm. Fastigheten innehåller även showroomsytor med helglasade fasader, mot E4an precis framför. På övervåningen finns moderna kontorsytor, med en blandning av kontorsrum och öppna kontorslandskap. I entrévåningen finns kök och lunchrum, omklädningsrum samt en yta som mycket väl kan fungera som ett eget gym, där även det är förberett för bastu. På utsidan finns stora rangerytor för transporter och i anslutning till kontor och showroomet finns gott om parkeringsplatser. Film https://youtu.be/9c-2Ig5eYDU Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    6500 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Omgivning

Omgivning/natur:

Vaggeryds kommun är en kommun i Jönköpings län. Direkt intill E4:an där ca 7 miljoner fordon passerar. / Där hjulen alltid snurrar. Skillingaryd är en del av den världskända Gnosjöregionen och entreprenörsandan är stor. Här är läget optimalt för många olika verksamheter. Ett av landets mest expansiva områden som ger dig som företagare stora fördelar med bra distributionsvägar i alla riktningar. (även järnväg) Jönköping/Vaggeryds logistikområde har under många år varit ett attraktivt val för företag som vill etablera centrallager med räckvidd över hela Norden. Här når du 80% av Sveriges befolkning inom 40 mils radie och kan erbjuda dagen efter-leveranser även till Danmark, Norge och Finland.

Storgatan 86

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor