Frihamnsallén 8

Östra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

309 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på lättillgängligt läge i Frihamnen!

Kontor på 309 kvm på första våningsplanet med ytor för kontorslandskap och några mindre rum som kan användas som kontor eller konferens/mötesrum. Pentry med diskmaskin. Möjlighet till parkering med laddstolpe.

Ytor

  • Total yta:

    309 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MALMÖ HAMNEN 22:173

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

I Frihamnen finns en hög företagsamhet med lager, logistik, lättare industrier och kontor. Denna delen av hamnen används främst för lagring och omlastning av gods, containrar och fordon.

Närservice:

Ett antal lunchrestauranger finns i närheten inom promenadavstånd. Inom 5 min med bil kan man nå centrala Malmö, shoppingcentret Entré eller liknande för större utbud service, handel och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Lättillgängligt kommunikationsläge för bilpendlaren med nära anslutningar till Västkustvägen, centrala Malmö samt Inre- och Yttre Ringvägen. Kollektivtrafik finns en kort promenad bort. Lättillgängliga cykelbanor på angränsande gator.
Frihamnsallén 8

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor