Neptunigatan 47

Universitetsholmen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Begär hyresuppgift

Tillträde

Tillträde under hösten 2022

Beskrivning

  • Butik

Nybyggda butikslokaler på Universitetsholmen!

I nybyggd fastighet på myllrande Universitetsholmen finns nu fyra lediga butikslokaler med bästa skyltläge utmed Neptunigatan. Lokalerna är 23, 41, 45 och 105 kvm.

Var med från start och utforma den lokal som passar din verksamhet bäst!

Övrig information

Övrigt:

Fastighetens ägs av Lantmännens personalstiftelse, vilket borgar för en trygg, stabil och långsiktig fastighetsägare.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ytbeskrivning

Fyra butikslokaler på 23, 41, 45 och 105 kvm.

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde under hösten 2022

Hyresinformation:

Begär hyresuppgift

Teknisk information

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa

Omgivning

Kommunikationer

Till centralstationen är det endast 6 minuters promenad. Hållplats för stadsbuss finns i nära anslutning till fastigheten.
Neptunigatan 47

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB