Götabergsgatan 9

Vasastaden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

133 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Charmig kontor-/butikslokal om 133 kvm mitt i centrala Göteborg!

Välkommen till Götabergsgatan 9!

En trappa ner finner du här en charmig och mysig lokal som är väl lämpad som kontor- eller butikslokal. Lokalen har en yta om 110 kvm som består av 4 rum, pentry och WC, samt även en yta om 23 kvm som kan användas som lager eller kontorsyta.   

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och tidbokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    133 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Närservice:

Det finns mycket goda servicemöjligheter i lokalens närhet, restauranger i mängder, livsmedelsbutik, butiker, caféer, barer och mycket mer.

Kommunikationer

Lokalen ligger alldeles intill hållplatsen Valand, där ett stort utbud av buss- och spårvagnslinjer trafikerar.
Götabergsgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner