Gjuterigatan 38 A-D

Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 870 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Industrilokal med enorm potential

På en av Karlstads främsta industrifastigheter ligger Städet 2 och möjligheten att hyra en lokal med generös potential för industri/ lager/ verkstad. Lokalen är 1870 kvm stor och har en travershöjd om 10 meter. Lokalen är försedd med industrianpassade verktyg/maskiner såsom traverser, Svängarmar och central anläggning för tryckluft. Hela fastigheten är inhägnad och tillträde sker via motorstyrd grind. Gott om parkeringsplatser finns på den gemensamma personalparkeringen. Parkering kan även anordnas i direkt anslutning till lokalen. Möjlighet finns även att hyra kontorsbarack om 220 kvm på området.

Övrig information

Övrigt:

Möjlighet finns att bygga ut lokalen med upptill ca 3 000 kvm i syd & öst.

Ytor

  • Total yta:

    1870 m2

Utförande

Planlösning:

Tillhörande lokalen finns även lunchrum, toaletter och små kontorsmöjligheter. På framsidan finns en liten personalentré och på baksidan finns möjligheter för godsmottagning via en 5,2 m bred & 6,5 m hög port. Lokalen är placerad i byggnadens östra del och ligger i anslutning till ett antal fler hyresgäster som alla har verksamhet i samma byggnad. Noterbart är dock att det finns möjligheter för hyresgästanpassning i form av utbyggnation med exempelvis tillhörande kontor eller monteringshallar till denna lokal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Intill lokalen finns stora markytor för exempelvis upplag av material.

Närservice:

I närområdet finns busshållsplats, restauranger samt många andra serviceföretag.

Kommunikationer

Lamberget/ Örsholmen är ett av Karlstads mest populära industriområde där främst tung industri och lager är lokaliserad. Området och fastigheten nås via väg 236 som ansluter till E18.
Gjuterigatan 38 A-D