Rundgången 30

HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

374 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i markplan

Lättillgänglig lokal i bra läge. Lokalen består idag av ett större öppet landskap / utställningsyta, 1 konferenrsrum, 3 kontorsrum, pentry och omklädningsrum.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av kontor, butik - och lagerlokaler i 6 byggnader i varierande 1-5 plan. Den är belägen på Västra Berga, som i huvudsak utgörs av kontors-, service- och industrilokaler.

Ytor

  • Total yta:

    374 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Bra skyltläge precis intill norra infarten i Helsingborg. Området har bra infrastruktur, en god logistik och en vacker och funktionell utemiljö med grönskande lövträd. Kring Rundgången finns det idag ett bra företagsklimat som till stor del byggs upp av verksamheter med fokus människors hälsa och välbefinnande.

Närservice:

Det är nära till bussar och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Från Rundgången cyklar man på fina cykelvägar in till stadskärnan. Goda parkeringsmöjligheter finns också i området.
Rundgången 30

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum