Kvinnersta 550

Kvinnersta , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 240 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro! För dig som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls.

Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Växande Kvinnersta. Ett område som just växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig!

 Nu finns fastigheten STORGÅRDEN (HUS 24) ledig att hyra!

Här finns generösa utrymmen lämpliga för utbildning, kontor, konferens, förskola eller samlingshus för särskilda boenden.

  • - Kontorsytor
  • - Stora konferensrum
  • - Mötesrum i olika storlekar
  • - Utbildningskök med flera köksuppsättningar

 

I Kvinnersta är ambitionen att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Vill du bli granne med likasinnade, vara inne i city på ett kvick men i vardagen höra både fågeln kvittra och trädkronorna susa? Då är det här platsen för dig.

 Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer ett kluster att växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan. Du är varmt välkommen till Växande Kvinnersta!

Ytor

  • Total yta:

    1240 m2

Ytbeskrivning

Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro! För dig som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Växande Kvinnersta. Ett område som just växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig! Läs mer: www.kvinnersta.se

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

enl ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvinnersta 1:14

Planlösning:

Nu finns fastigheten STORGÅRDEN (HUS 24) ledig att hyra! Här finns generösa utrymmen lämpliga för utbildning, kontor, kursgård, förskola eller samlingshus för särskilda boenden. - Kontorsytor - Stora konferensrum - Mötesrum i olika storlekar - Utbildningskök med flera köksuppsättningar.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Närhet till riksväg 50 Bussförbindelser

Omgivning

Omgivning/natur:

Naturnäraområden

Kvinnersta 550