Klostergatan 13

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

573 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel lokal i city

Flexibel lokal, med blandad planlösning, öppna ytor, kontorsrum, samtalsrum och mötesrum i olika storlekar. Det största mötesrummet är delbart med vikvägg. Köket är väl tilltaget med direkt tillgång till en stor altan, även pausyta/matsal eller lounge om man så önskar är väl tilltagen. I huset finns garage även med ett flertal laddplatser som kan hyras i mån av plats. I garaget finns även ett låst cykelrum med pumpmöjligheter. I bottenvåningen så finns den mysiga restaurang Plock och i närmsta grannfastigheten så byggs just nu Uppsalas nya filmstad Lokalen är belägen mitt i city med ca 450 meter till resecentrum, det bästa av Uppsala utbud av handel och service finns på bekvämt gångavstånd. Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information

Övrigt:

Karaktäristisk fastighet som ligger en parallellgata från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns inom räckhåll.

Ytor

  • Total yta:

    573 m2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra

Kommunikationer

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.
Klostergatan 13

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum