Tellusborgsvägen 71

Hägersten/Telefonplan , Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 100 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Anpassningsbara lokaler med flera användningsområden! Närhet till t-bana och Essingeleden i Midsommarkransen/Telefonplan.

Unikt tillfälle att hyra utbildningslokal i attraktiv fastighet och med stor utvecklingspotential med strategiskt läge i Hägersten.

Ytor

  • Total yta:

    2100 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Gym
Kundparkering
Lasthiss
Restaurang

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Unik möjlighet att hyra lokaler för utbildning i Telefonplan/Midsommarkransen endast 5 min från tunnelbanan strategiskt läge i Hägersten. Ytorna är anpassningsbara och lämpar sig förutom för utbildning till kontor, coworking, kontor med mindre lager, ateljé/studio och enklare produktion/montering. Lastintag via stor lasthiss 3000kg. I lokalerna har bedrivits ett praktiskt gymnasium i med tillhörande lärarutrymmen och kontor. Ytorna är anpassningsbara då lokalen är pelarbyggd och har högt i tak från 3,5 upp till 5 meter Fönster i tre väderstreck Egen entré Stor lasthiss Lokalen idag har stora öppna ytor för aktiviteter/lounge/ samt salar i olika storlekar. Separat del för kontor i 2 plan. Här finns möjlighet att skräddarsy en unik lokal helt utifrån behov och önskemål. Mycket god ventilation Fiber finns till lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Företag i närheten:

Puls&Träning, Internationella Engelska Skolan, Olympen, Stockholm Stad, Glasade Gången Restaurang, Grand Frank, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Närservice:

I denna fastighet finns service såsom Puls&Träning, Buysaya Thairestaurang, restaurang Glasade gången som erbjuder luncher och catering samt ett helt nytt café som öppnar under våren 22. Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd endast 5 minuter. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20
Tellusborgsvägen 71

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB