Drottninggatan 71 D

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

211 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Övrigt

Centralt belägen vindslokal med möjlighet till korttidskontrakt

På vindsvåningen, sex trappor upp i denna ståtliga fastighet ligger en 211 kvadratmeter stor kontorslokal med väldisponerad planlösning. Lokalen är stilenlig och trivsam med moderna inslag. Trevligt pentry med plats för sittgrupp. Fyra WC varav en med dusch. Det finns möjlighet att avtala om korttidskontrakt med en löptid om 1-3 år. Hyra cirka 70.000 kr/mån exkl. moms och fastighetsskatt.

Ytor

  • Total yta:

    211 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. 2022-01-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Drottninggatan 71 D

Byggår:

1929

Renoveringsår:

1994

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service utanför fastigheten

Kommunikationer

Bussar: Flertalet bussar i närheten T-bana: Hötorget, T-Centralen eller Rådmansgatan Pendeltåg: Centralstationen Fjärrtåg: Centralstationen
Drottninggatan 71 D

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB