Skånegatan 83

Nytorget / Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fin butikslokal på bästa läge invid Nytorget uthyres! Galleri, Showroom, kläder, design, ni väljer.

Ytor

  • Total yta:

    30 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

12 000kr/månad

Utförande

Antal rum:

1

Planlösning:

Ledigt från januari 2021! Showroom, kontor eller Pop up butik i Sofo invid Nytorget! Ska ni lansera en ny kollektion eller vill testa marknaden för en ny produkt! Butikslokal i fint skick med skyltläge och bra exponering. Här rör sig människor från morgon till kväll. För dig/er som behöver hyra pop up butik/ showroom finns nu tillfälle att hyra på kortare tid minimum 1 års avtal! Högt i tak, ljust och fint! Ni hyr främre delen av lokalen som utgör butiksyta och med skyltfönster. Du har tillgång till wc som delas med en person som har kontor innanför butiksytan.

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Omgivning

Företag i närheten:

Bar Central, Urban Deli, Nytorget 6

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området längs med gatorna.

Närservice:

I SoFo finns allt En företagare kan önska sig och i dessa kvarter finns mode, mat, handel, kultur, alla tänkbara servicetjänster samt inte minst ett innovativt företagsklimat

Skånegatan 83

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB