Torkel Knutssonsgatan 39

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 050 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverad lokal mitt på Söder!

Lokalen har nyligen totalrenoverats av hyresvärden och håller ett väldigt bra skick. Vid entrén från fastighetens bakgård möts du av en möjlig extern yta med tillhörande mötesrum, extern WC samt kaffestation. Lokalen består av hela våningsplanet med fönster ut Wollmar Yxkullsgatan, Torkel Knutssonsgatan samt Sankt Paulsgatan. Man har behållit en bra takhöjd med synliga installationer och ljudabsorbenter i tak och matta i arbetsytor för ett bra arbetsklimat. Stora fönster ut mot fasad som släpper in mycket ljus. I mitten av lokalen hittar du ett större pentry med köksö, och generös tillhörande sittyta. Detta utrymmet går även att öka om man vill ha en större social yta. Gott om toaletter samt även plats för omklädningsrum. Möjlighet finns att öppna upp lokalen något då ett flertal av väggarna är endast lätta väggar. Avtalstid 3 år minimum. Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    1050 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torkel Knutssonsgatan 39

Byggår:

1987

Våningsplan:

1

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service i närområde med Ica tvärs över gatan, T-bana 50 meter från fastigheten samt en mängder av butiker och restauranger på Hornsgatan. Även grannfastigheten håller på att genomgå en större ombyggnation med nya ytor för restauranger och publika ytor som kommer skapa ett stort lyft för området!

Kommunikationer

T-bana: Mariatorget röd linje, ca 50 meter från lokalen Bussar: Buss nr 4 stannar på Rosenlundsgatan samt ett flertal innerstadsbussar i närheten. Pendeltåg: Pendeltåg från södra station
Torkel Knutssonsgatan 39

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB