Strandgatan 9

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Unikt läge på Limhamn med vatten på tre sidor!

Nu finns det möjlighet att hyra en unik fastighet på en unik adress - Strandgatan 9, längst ut på en kaj i Limhamn. Här har du vatten på tre sidor och närhet till mysiga restauranger, bostäder och kontor. Med utsikt över hamnen och fiskehoddorna och med närhet till Limhamns centrum skapar möjligheter till många olika verksamheter. 

På fastigheten finns fyra byggnader i storlek 330 kvm, 60 kvm, 52 kvm och 40 kvm i storlek, alla på en stor inhängnad innegård. 

Kontor, lager, showrum eller en mysig butik? 

Tveka inte att höra av er för en visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    500 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (kall)
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Mastio, Kajuteriet, Limhamns fiskrökeri, Hamncaféet, Coop, Vårdcentralen Limhamn

Strandgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner