Sticklingvägen 19

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 063 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Stor lokal med stora möjligheter på ett attraktivt läge i Hyllie!

Verksamhetslokaler strategiskt belägna i Hyllie som passar för utbildning, vård, studentboende och kontorsverksamhet. Lokalerna fungerar idag som vård med möjlighet till boende. Planlösningen kan planeras och anpassas tillsammans med ny hyresgäst. I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med öppna ytor samt rumsindelade ytor. Lokalen är fördelad på två plan + en källarvåning. Det finns även en fantastisk innergård som man får utnyttja och njuta av. Lokalen har ca 44 st. lägenheter med pentry i alla rum samt tillhörande förråd i källaren. Hiss finns tillgängligt I området finns det väldigt bra kommunikationer och gott om parkeringsmöjligheter.

Ytor

  • Total yta:

    3063 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MALMÖ LASTVAGNEN 18

Planlösning:

I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med öppna ytor samt rumsindelade ytor. Lokalen är fördelad på två plan + en källarvåning. Det finns även en fantastisk innergård som man får utnyttja och njuta av. Lokalen har ca 44 st. lägenheter med pentry i alla rum samt tillhörande förråd i källaren. Hiss finns tillgängligt.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv miljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Närservice:

Området erbjuder faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice, frisörer och skolor.

Kommunikationer

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.
Sticklingvägen 19

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor