Erik Dahlbergsgatan 14

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

270 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Representativt & charmigt kontor i hjärtat av Vasastan. Lokalen består av rum i olika storlekar & är yteffektiv.

Här kan vi erbjuda en representativ och charmig kontorslokal i hjärtat av Vasastan. Fastigheten ligger i en fin, äldre, stenfastighet, men lokalen är fräsch och uppdaterad för modern kontorsverksamhet. Lokalen består huvudsakligen av rum i olika storlekar, inkl ett mindre "ringrum". Passande för ca 15-20 personer.

Ytor

  • Total yta:

    270 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Dahlbergsgatan 14

Våningsplan:

3

Antal rum:

5

Teknisk information

Takhöjd:

2,8 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vasastaden, som sedan 1600-talet ligger i centrala Göteborg, skapades med en dröm om ett göteborgskt Paris eller Wien. Området, som än idag, präglas av en internationell känsla pryds av breda gator och påkostade bebyggelser. Idag omges Vasastadens stenhus av caféer, butiker och restauranger av alla slag och vidare finns även Universitetsbyggnaden i Vasaparken. I området finns goda förbindelser via bland annat Vasaplatsen, som trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Erik Dahlbergsgatan 14

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB