Sprängstensgatan 1

NORRKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

633 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Lagerlokal

Söker du en större lagerlokal, så finns nu en ledig lokal om 633 kvm i Vrinnevi Park. Lokalen har generös takhöjd och en större port. OBS! Lokalen lämpar sig enbart för lagerhållning.

Ytor

  • Total yta:

    633 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Söderleden (E22) och till centrum tar det cirka fyra minuter med bil. Alldeles intill ligger Vrinneviskogen med alla dess motionsmöjligheter. Stort gym i fastigheten och bra cykel- och gångvägar in till city.

Parkeringsmöjligheter/garage:

470 stycken parkeringsplatser finns med möjlighet att hyra

Närservice:

Vilbergens centrum ligger endast en kort promenad bort. Vi bemannar fastigheten mellan 07:00 och 16:00 vardagar och driver servicen i fastigheten med egen personal. Bevakning sker regelbundet med väktarbolag.

Kommunikationer

Fastigheten är mycket lätt att nå med bil samt att parkera vid. Goda bussförbindelser och cykelvägar.
Sprängstensgatan 1

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

601 85 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter