Tegeluddsvägen 100

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

278 m²

Hyra

Tillträde

enl. ök

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Trevlig öppen hörnlokal på Gärdet/Östermalm! Perfekt för Showroom/kontor eller butik!

Fin och ljus hörnlokal med två stora entréer i markplan samt en entré mot ljusgård. Helt öppen yta med tillhörande kontor/pentry. Fina ytskikt med öländsk marmor på golvet samt stora fönsterpartier. Hela lokalen är målad i vitt. Lokalen är mycket bra belägen för att kunna bedriva butiksverksamhet om så önskas. Kundmöjligheterna är stora på grund av den kraftiga trafikmängd som flödar på Tegeluddsvägen. Kunderna har även möjlighet att kunna köra in effektivt och parkera utanför lokalen. I huset finns gemensamhetsytor om man önskar att ta ett externt möte eller kunna prata i telefon.

Ytor

  • Total yta:

    278 m2

Ekonomi

Tillträde:

enl. ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegeluddsvägen 100

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Bussar stannar precis utanför lokalen. Många restauranger i området såsom Carotte, El taco bar samt restaurang UMI. Även Axfood snabbgross ligger runt hörnet. Ca: 15 min gångväg till T-bana Gärdet.

Kommunikationer

T-bana: Gärdet Bussar: Ja flertalet bussar passerar
Tegeluddsvägen 100

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB