Skeppsbron 1A

Centralstationen Nyhamnen , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

89 - 820 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Gå torrskodd från tåget till kontoret! Flytta in i representativa lokaler på Malmö Centralstation!

Ta en tur med hissen och kliv rakt ut på Malmö Centralstation. På stationen finns all tänkbar service, mat, butiker och inte minst kommunikationer som få andra kontor kan erbjuda. Nu finns en unik möjlighet att flytta in i detta fantastiskt kontor beläget på fjärde våningen, högst upp i huset. Lokalen som fördelar sig över ca 731 kvm (med möjlighet att utöka med ytterligare 89 kvm) har en blandad planlösning med enskilda kontorsrum, kontorsrum för flera samt större ytor för kontorslandskap. Här finns bra konferens- och mötesmöjligheter och en väl tilltagen yta för pentry/paus Boka tid för visning idag. Ring Nils 0709-75 34 34 Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 89 820

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Innerstaden 31:10

Våningsplan:

4 av 4

Antal rum:

20

Planlösning:

20 rum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

FÖRETAG I NÄRHETEN: Brio, Jernhusen, Mannheimer Swartling, Ström & Gulliksson, Ålandsbanken, Novo Nordisk, Ip Only, Jurek, Bona, Handelsbanken, Ramboll m. fl.

Närservice:

All tänkbar service finns i direkt närhet.

Kommunikationer

Optimala kommunikationer med Centralstationen och Centralhallen i samma byggnad på hissavstånd samtidigt som man enkelt tar sig ut på vägnätet med bil.
Skeppsbron 1A

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB