Första Långgatan 28A

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

770 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fräscht kontor i en växande stadsdel.

En bra yta som är indelad i både mindre kontor såväl som större kontorslandskap. Planlösningen är väldisponerad men passar det inte din verksamhet så finns det möjlighet att anpassa det.

Ytor

  • Total yta:

    770 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till parkering finns i viss mån att hyra i vårt garage som ligger i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar du till Järntorget som är en knytpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.
Första Långgatan 28A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder