Järnyxegatan 17

Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 924 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

1 924 kvm lager med personalutrymmen och kontor på Fosie.

Stort lager på ca 1 924 kvm med omklädningsrum och personalutrymmen på Fosie i Malmö. Lagret har 4m i takhöjd. Möjlighet att skapa lastzon med lastkaj och två portar samt anpassa lokalerna efter era önskemål och verksamhet. Två omklädningsrum med duschar och toaletter, pausrum, pentry och kontor. Entré med avskild och inhägnad uteplats. Tomten är inhägnad med parkeringsytor, lastning etc. Möjlighet finns att hyra hela fastigheten eller dela upp byggnaden och hyra mindre delar av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    1924 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Båtyxan 5

Byggår:

1971

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie industriby har ett bar utbud av närliggande service. I området finns flertalet lunchrestauranger och allmän vardaglig service. Populära Fosie industriby passar både mindre och större företag.

Närservice:

I närheten finns lunchrestauranger, handel och Jägersro Center med ett stort utbud av butiker, livsmedel, lunchrestauranger, nöje och service.

Kommunikationer

Optimalt läge intill Inre Ringvägen nära påfarter och nära till Yttre Ringvägen/E20/E6. Centrala Malmö nås inom 20 min med bil. Kort promenad till busskommunikation.
Järnyxegatan 17

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor