Studentgatan 1

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

367 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Vårdlokal på toppenläge i centrala Malmö!

I självaste Hansahuset finns det nu möjlighet att hyra en fräsch vårdlokal. Här är det nära till det mesta, endast ett stekast ifrån lokalen ligger Gustav Adolfs torg och det är gångavstånd till både Triangeln och Malmö centralstation. Lokalen består av ett väntrum, personalrum, reception samt flera operationsrum, steril och förråd. Det är högt i tak och stora fönster som släpper in massor med ljus. Se gärna vår 360-visning för att kunna gå runt i lokalen online.

Tveka inte att kontakta oss för visning. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    367 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Capio, H&M, Systembolaget, Hansagallerian, Apotektet Hansa, Ica Supermarket

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten. Gatuparkering utanför.

Närservice:

Allt som Malmö Centrum har att erbjuda.

Skyltläge:

Extremt bra

Kommunikationer

Ett stenkast från Gustav Adolfs torg. Gångavstång till Malmö Centralstation.
Studentgatan 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner