Åkermans väg 6 - 10

Berga , Eslöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

730 - 2 934 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsytor i bra företagsområde i närheten av Eslöv centrum.

Nu finns möjlighet att hyra kontor på bra adress på Åkermans Väg i Eslöv bara några minuter bort från centrum. Lokalerna är idag en blandning av större öppna ytor samt indelade kontorsrum i flera våningsplan. Finns även tillgång till omklädningsrum, hörsal och förrådsytor. Ytorna är försedda med bra ljusinsläpp med flertalet fönster längst med kontorsrummen. Det går bra att hyra delar av kontorsytorna för den som bara är intresserad av ett våningsplan eller mindre yta. Det finns även tillgång till att hyra större lagerytor med lastintag både på fram och baksidan. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 730 2 934

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mörten 22

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga industriområde ligger i nordöstra delen av Eslöv med nära anslutning till Riksväg 113 och 17. Eslöv är en grön småstad där det finns goda kommunikationer i form av tåg och buss från Centralstation som tar er vidare genom hela Skåne. Kommunen har ett växande näringsliv och har en utvecklande roll i Öresundsregionen. Fastigheten ligger i ett industriområde med nära anslutning till både bostadsområdet och öppna åkerfält. På endast 10 minuters promenad tar ni er in till Eslöv Centralstation.

Närservice:

I närområdet till fastigheten finns industri, handel, mataffärer, skola och gym. Företag som Granngården, Bygg max, Willys, ÖB, Reklammerfabriken, Smidemek, Friskis & Svettis samt yrkeshögskolan m.m. Lunchmöjligheterna i området är Gourmetspecialisteerna, Röstånga Bröd, Chicos Gatukök, On-Uma Thai, Mc Donalds, Willys och ÖB. Det går även på 10 minuter att ta sig in till Eslöv centrum för ytterligare restaurangutbud.

Kommunikationer

Bil: Från Eslöv Centralstation åker ni under järnvägsbron via Östergatan eller Trehäradsvägen. Från Östergatan åker ni rakt fram till Bruksgatan där ni tar vänster. Åk ca 200 meter på Bruksgatan så hittar fastigheten på höger sida. Från Trehäradsvägen tar ni fjärde avfarten i rondellen till Kvarngatan, första avfarten i rondellen på Östergatan och sen vänster på Bruksgatan så hittar ni fastigheten på höger sida. Från Riksväg 113 söderifrån åker ni mot Eslöv tar tredje avfarten i rondellen på Ringsjövägen som övergår till Östergatan. ta sen Höger på Bruksgatan. Från Riksväg 113 norrifrån åker ni mot Hörby, Malmö och Eslöv Industri ta tredje avfarten i rondellen. Åk på Riksväg 17 fram till Harjagersvägen där ni tar höger sen första vänster in på Bruksgatan som tar er vidare till fastigheten. Buss: Ca 300 meter från fastigheten finns det närmaste busshållsplatserna. Buss 1 som stannar på Fiskaregatan och Buss 474 som stannar på Bergaskolan. Tåg: Centralstationen ligger ca 1 km bort från fastigheten. Där kan du ta dig vidare med både buss och tåg till resten av Skåne på ett smidigt sätt. Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten. En promenad på ca 10 minuter och cykkel 5 minuter bort.
Åkermans väg 6 - 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB