Västkustvägen 19

Östra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med industrikänsla med närhet till lederna!

På Västkustvägen finns nu denna häftiga kontorslokal med industrikänsla. Lokalen som består av två plan ligger bra till med närhet till både motorväg och centrum. Stora fönster med mycket ljus samt takfönster i kombination med betongvägar och öppna ytor skapar en kreativ miljö. Kolla gärna på vår 360-visning för full upplevelse.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    350 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Mechanum, Batteribolaget, Carspect

Västkustvägen 19

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner