Orrekulla Industrigata 13 - 15

HISINGS KÄRRA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 680 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Attraktiv kombilokal med stort höglager

På Orrekulla Industrigata hittar ni nu denna attraktiva kombilokal med fina kontorslokaler och ett stort höglager. Lokalen lämpar sig ypperligt som logistiklokal. Höglager ca 1300kvm. Kontor ca 350kvm. 3 portar med lastbrygga. Närhet till Bäckebol och god logistisk anslutning till E6 norr och söder. 20 minuter från centralstationen. 20 min från Kungälv. Varmt välkomna att höra av er så berättar vi mer om er framtida lokal!

Ytor

  • Total yta:

    1680 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till Bäckebol och god logistisk anslutning till E6 norr och söder. Endast 20 minuter från Göteborgs centralstation och 20 minuter från Kungälv är det enkelt för leveranser att ta sig både till och från fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Buss X2 går till Kärraporten Läge B där det sedan är ca 800m till fastigheten.
Orrekulla Industrigata 13 - 15

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder