Arlövsvägen

Spillepengen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Utmärkt pendlingsläge och skyltläge med kontor på ca 450 kvm.

Här finns möjlighet att hyra ett halvt våningsplan om ca 450 kvm som anpassas efter er verksamhet, önskemål och behov. I Spillepengens industriområde på optimalt skyltläge ligger denna nybyggda, moderna kontorsbyggnad där våningsplan 1 och 2 är lediga för uthyrning. Möjlighet finns att disponera mindre yta (halvt våningsplan, ca 450 kvm), mellanstor yta (ett våningsplan, ca 1 200 kvm) eller större yta (två våningsplan, ca 2 360 kvm). Byggnaden har tre våningsplan där det 3:e är uthyrt. Här erbjuds kontor i varierande miljöer, öppna ytor och ljusa ytor. Det finns en stor gemensam takterrass samt parkeringsmöjligheter intill lokalen. Byggnaden är under uppförande och prel. inflytt Q1 2022.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rektangeln 10

Byggår:

2021

Omgivning

Omgivning/natur:

Spillepengens industriområde ligger strax öster om Malmö Centrum vid gränsen till Burlövs kommun. Närliggande bebyggelse består till största del av industri och kontor.

Närservice:

Både i Malmö och Lund Centrum som ligger i närheten finns både handel, restauranger, service och nöjen. Även Burlöv Center ligger nära och erbjuder handel och restauranger. Nära fastigheten finns mindre lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen strax öster om Malmö Centrum, det finns bussförbindelser till både Lund, Lomma och Malmö Central inom gångavstånd. Förutom närhet till Malmö Centrum så går E6an och E22 att nå på bara ett par minuter vilket gör resandet smidigt.
Arlövsvägen

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor