Norrsätra

Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 15 000 m²

Hyra

Tillträde

Q2-3 2023

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Tillfälle att vara med och skapa sin "egen" fastighet för lager, logistik och industri i Sollentuna. Tillträde Q2-3 2023

I det nya industriområdet i Norrsätra planerar Tisenhult-gruppen att bygga fastigheter om ca 15.000kvm för lager, logistik och industri. Fastigheterna planeras att vara färdiga att till träda under sommaren 2023. Planen är att bygga tre till fyra fastigheter i storlekarna 3.000-6.000kvm. Samtliga fastigheter går att anpassas efter kundens eget behov/krav och kommer att ha en takhöjd på ca 11m. Läs mer om projektet på kommunens hemsida www.sollentuna.se/bygga-bo--miljo/stadsutvecklingsomraden/Vasjon/ En unik möjlighet att vara med och skapa den planlösning och utformning som passar just ditt företag och utveckla området tillsammans med andra starka driftiga företag. Samtliga byggnader kommer att designas och byggas av Northpower Stålhallar. Se bilder för visions bilder och tidigare genomförda projekt eller läs mer på www.northpower.se/stal/. Fastigheten har ett mycket utmärkt läge utmed och i direkt anslutning till Frestavägen, strax sydost om Norrortsleden. Söder och öster om Norrsätra verksamhetsområde byggs bostäder vilket gör området till en attraktiv arbetsplats såväl som bra logistikförutsättningar. Fastigheterna kommer att vara strategiskt belägna med skyltläge ut mot den trafikerade Norrortsleden.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 000 15 000

Ekonomi

Tillträde:

Q2-3 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Norrsätra

Byggår:

2023

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I området runt Väsjöbacken byggs det en helt ny stadsdel med 4 500 nya bostäder samt butiker och skolor. Visionen är att Väsjön ska bli en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum.

Kommunikationer

Trafikleder: 5 minuter till Norrortsleden och Arlandavägen Bussar: Busshållsplats i området
Norrsätra

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB