Svartbäcksgatan 63-65

Svartbäcken , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

420 m²

Hyra

1 250 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Garagelänga i Svartbäcken hyresledigt!

Nu fins möjlighet att hyra ett rymligt garage med 5 portar (varav tre från parkering och två från gatan). Det är ett mycket bra läge i främre Svartbäcken nära centrum och påfarter till de större vägarna kring Uppsala.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 420 1 250

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1250

Utförande

Planlösning:

Garagelängan om 420 kvm ligger på gården med fem portar 3,20 höjd och 5 meters bredd. De har öppnat en ny entré mot Adilsgatan och ny dörr mot OK´s bensinstation. I garaget finns värme och två st kontorsbås samt toalett med handfat.

Omgivning

Företag i närheten:

Härifrån är det nära centrums generösa utbud av service med många varierande butiker och restauranger och caféer. Precis intill lokalerna ligger Circle K med bensinstation och minilivs. Det finn flera restauranger i närheten, tex pizzeria, indiskt och Latitude 59 med varierad meny. Trianons café- och konditori ligger endast minuter bort.

Kommunikationer

Härifrån är det bra kommunikationer då Uppsala buss trafikerar Svartbäcksgatan. Det finns mycket bra gång- och cykelvägar in till centrum men även ut till det yttre delarna av Uppsala. Det är bara några minuter till påfarten för E4:an samt övriga större vägar från Uppsala.
Svartbäcksgatan 63-65