Industrigatan 10

Charlottenberg , Charlottenberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 - 280 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Butikslokal med tillgång till separat kontor. Butiks- och kontorsytan kan delas av vid behov.

Söker ni en butikslokal med tillhörande kontor kan detta vara något för er. I Charlottenberg som är känd för sin starka gränshandel finns nu möjlighet etablera en butik precis intill välkända Mekonomen. Hela ytan om 280 kvm finns till förfogande med vid behov går det att separera dem och hyra butiks- eller kontorsytan var för sig. Butiksdelen mäter 215 kvm och kontoret 65 kvm. Parkeringsyta finns i direkt anslutning och en mindre port för inlastning. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller för att boka en visning av lokalerna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 65 280

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Saxen 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Charlottenbergs Shopping Center är ett stort köpcentrum där många norrmän handlar. Centret har en förlängning på 27 500 kvadratmeter, kallad Charlottenbergs Shopping Centre Nord. Här är den största mataffären i Norden på 10 000 kvadratmeter. Charlottenbergs Shoppingcenter omsatte 2 979 miljoner kronor 2019, en ökning med 9,1 procent från 2018. Den totala marknaden och kundbasen på 1,5 miljoner invånare sträcker sig mellan Oslo, Lillehammer och Karlstad som ytterligheter. 1,2 miljoner är bosatta på norska sidan och 300 000 på den svenska sidan av gränsen.

Närservice:

Över 60 butiker bl.a. Systembolaget, Apoteket, MaxiMat, H & M, Godisfabriken, Gottebiten, Apoteket, XXL Outlet, Eurosko, hälsokost med mera.

Kommunikationer

Bil: Fån Arvika på Riksväg 61, ta höger i första rondellen och vänster i andra. 2500 gratis parkeringsplatser. Buss: Du kan enkelt ta dig hit med buss, busshållsplatsen ligger inom kort gångavstånd. Tåg: Endast 10-15 minuters promenad från järnvägsstationen, följ Skolgatan ned från centrum. För tågbiljetter: vy.no och sj.se.
Industrigatan 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB