Dammliden 5

Albyberg , Österhaninge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 966 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Helt nyproducerat höglager med utmärkt läge i Albyberg. En mycket yteffektivt och klimatsmart lokal! Endast 11 minuter från Globen.

Modern och ändamålsenlig höglagerlokal med hög standard, just nu under uppförande i Haninge kommuns nya expansiva företagspark; Albyberg. Denna trevliga lokal hyrs i andra hand (yta från ca 500 till 966 kvm) och är del av en större lokalyta. Möjlighet finns att hyra till kontorsplatser. Lokalen kan hyras i andra hand med flexibel hyrestid utan besittningsskydd, tillträde är möjligt med kort varsel. En mycket god takhöjd; från 7,20 m till 10 m som högst. Inlastning via lastportar och kaj vilken delas med annan hyresgäst. Tillgång till WC & lunchrum, som delas med annan hyresgäst. Fastigheten har bergvärme, solpaneler på taket samt modern LED-belysning vilket ger en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning och låg energiförbrukning. LED-belysningen tillsammans med fönstrena i lokalen gör också att lokalen får ett mycket trevligt ljus. Välkommen att kontakta oss för mer information och en visning av denna trevliga lokal!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 500 966

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2021

Teknisk information

Takhöjd:

7,2 m

Lokalen kan nås via:

- lastkaj - lastbil - långtradare

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här byggs nu Haninges nya stora Albybergs Företagspark; endast 11 minuters bilväg från Globen och med ett mycket strategiskt och bra läge invid 73:an/Nynäsvägen och Dalarölänken. Hela området är omgiven av en mycket trevlig naturpark.

Närservice:

Haninge Cantrum samt Jordbro Centrum når du med bil på några minuter, här finner du ett brett utbud av restauranger, butiker etc.

Kommunikationer

Endast 11 minuters bilväg från Globen och med ett mycket strategiskt och bra läge invid 73:an/Nynäsvägen och Dalarölänken. Direktbuss mellan Albybergs Företagspark och Handen Pendeltågsstation tar endast 7 minuter.
Dammliden 5

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA