Riddarvägen 14

Järfälla , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Härlig hörnlokal med stora skyltfönster ut mot gatan, generöst insläpp av dagsljus. Högt i tak ca 4 meter och öppen planlösning ger härlig karaktär.

Varmt välkommen till Riddarvägen 14 och denna trivsamma lokal i gatuplan med fantastiska skyltfönster ut mot gatan, med direkt närhet till Jakobergs Centrum. Lokalen iordningställs med WC & dusch samt rördragningar för pentry iordningställs, övriga anpassningar står hyresgästen för (ytskikt i form av golv, väggar, tak). Bra läge med många förbipasserande. OBS! Ej mat/café/restaurang! Ett stenkast bort ligger Jakobsbergs Centrum. Hyresvärden har fri prövorätt i tid och rum avseende val av hyresgäst. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Riddarvägen 14

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA