Järnyxegatan 17

Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 554 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Stora lager och kontorsytor på inhägnad fastighet.

2 697 kvm lager med 857 kvm kontor på bra logistikläge i Fosie. Totalyta på 3 533 kvm. Lagret har en större del på 2 247 kvm med en takhöjd på 6 m samt plocklager på 495 kvm med 3,6 m takhöjd. Idag finns en nedsänkt kaj med port samt tre markportar under tak varav en på invändig lastbrygga. Möjlighet finns att anpassa portar/inlastning och lokalerna efter era önskemål och verksamhet. Kontorsdelen är på ca 857 kvm med 19 mindre kontorsrum, konferensrum, lunchrum, 2 st omklädningsrum med dusch etc. Inhägnad tomt med parkeringsytor, inlastning etc. Möjlighet finns att hyra hela fastigheten eller dela upp byggnaden och hyra mindre delar av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    3554 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Båtyxan 5

Byggår:

1971

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie industriby har ett bar utbud av närliggande service. I området finns flertalet lunchrestauranger och allmän vardaglig service. Populära Fosie industriby passar både mindre och större företag.

Närservice:

I närheten finns lunchrestauranger, handel och Jägersro Center med ett stort utbud av butiker, livsmedel, lunchrestauranger, nöje och service.

Kommunikationer

Optimalt läge intill Inre Ringvägen nära påfarter och nära till Yttre Ringvägen/E20/E6. Centrala Malmö nås inom 20 min med bil. Kort promenad till busskommunikation.
Järnyxegatan 17

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor