Birger Jarlsgatan 57

STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 508 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i Spårvagnshallarna med flertalet faciliteter!

Välkommen till ett fantastiskt kontor med attraktivt läge i Spårvagnshallarna. Kontoret har en utmärkt kombination av öppna ytor, konferensrum i olika storlekar och stora sociala ytor som bidrar till glädje och gemenskap. I Spårvagnshallarna har du bland annat tillgång till ett exklusivt gym, café, restaurang, varmgarage i huset, cykelparkering, omklädningsrum och omfattande konferensmöjligheter. Läget är mycket eftertraktat med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan tar du dig till Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns Humlegården, gym, caféer och flertalet välkända restauranger.

Ytor

  • Total yta:

    1508 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

I fastigheten finns även tillgång till delat arbetsutrymme i den gemensamma atriumgården. Lunch och middagsrestaurang, juice- och salladsbar, konferensanläggning, SATS gym, bilservice samt låsbart cykelförråd och omklädningsrum med duschmöjligheter. Området i övrigt bjuder på all tänkbar service.

Kommunikationer

Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Birger Jarlsgatan 57

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder