Barlastgatan 12A

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

47 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Fin kontors och butikslokal i Limhamns Sjöstad om 47kvm!

På hörnläge på Barlastagatan i Limhamn erbjuds denna nybyggda och fina lokal med stora och härliga fönster. Här får du fint ljusinsläpp samt bra exponering för din verksamhet. Lokalen består av en öppen yta tillsammans med ett mindre pentry och en fin toalett. Etablera din verksamhet på bra läge i Limhamn i ett växande bostadsområde och stadsdel.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    47 m2

Bekvämligheter

Dusch
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

St Jakobs Stenugnsbageri, Little Italy, Waynes Coffee, Malmö Glasindustri.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge med fina skyltfönster

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektiva färdmedel.
Barlastgatan 12A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner