Hyllie Allé 3

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

151 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

På bra exponeringsläge finns denna lediga butiks och kontorslokal om 151kvm! Se 360-visning för full upplevelse!

På härligt hörnläge på Hyllie Allé får lokalen bra skyltläge och med dess stora butiksfönster bra exponering tillsammans med fint ljusinsläpp. Lokalen är 151kvm stor med hög i tak vilket skapar möjlighet för att bygga entrésolplan. Lokalen är idag rå för att möjliggöra att er verksamhet kan anpassa lokalen efter just era behov och önskemål. Från lokalen har du bra närhet till Hyllie Station, Emporia köpcentrum och omkringliggande affärer. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen i form av gatuparkering och parkeringshus.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    151 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

City Gross, Fitness 24 Seven, Dominos Pizza, Hyllie Hälsocentral, Emporia köpcentrum med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsmöjligheter längst gatorna samt i närliggande parkeringshus.

Närservice:

Emporia Köpcentrum ligger en kort promenad från lokalen som erbjuder en stor närservice med fler butiker, affärer, restauranger och caféer.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge med fina skyltfönster

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektiva färdmedel samt bil.
Hyllie Allé 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner