Bobergsgatan 55

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

580 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Eget tegelhus i unik miljö!

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus i Gasverksområdet. Fastigheten ritades av Ferdinand Boberg och stod klart 1893, för att ursprungligen nyttjas som provgasverk. Numera vill vi hitta en inspirerande restaurangaktör till denna yta, som kan samverka med husets unika kvalitéer och skapa en destination i världsklass! Är du rätt aktör? Hör av dig! Gasverket utvecklas just nu till en ny destination i Stockholm. Här skapas nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelser. I Norra Djurgårdsstaden finns COOP, Apoteket, Blomsterverket, Systembolaget och Klätterverket. Vi välkomnar även, Bergh´s communication school, Sandvik Machine Solutions samt House Doctor. Totalt förhyr dom tillsammans ca 7 000 kvm kontor och totalt ca 600 arbetsplatser. Gasverketsområdet i sin helhet omfattar i storleksordningen 40 000 kvm kommersiell yta, avsedda för kontor, handel och mat & dryck.

Ytor

  • Total yta:

    580 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bobergsgatan 55

Byggår:

1893

Renoveringsår:

2021

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

T-bana: T-bana, Röd linje till Ropsten Bussar, Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an ca 10 minuter till Stureplan och 30 minuter till Arlanda med bil tack vare Norra länken.
Bobergsgatan 55

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB