Handelsvägen 5

Östhammar , Östhammar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 800 - 3 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerade kontor -och handelsytor i Östhammar

Etableringstillfälle för de företag som vill placera sin verksamhet i Östhammar. Du som hyresgäst har nu möjlighet att från början vara med och anpassa era lokaler efter er verksamhet. Möjligheten för flexibiltet är stor då byggnaden/byggnaderna ej är uppförda ännu. De kommande lokalerna som ligger belägna på en vältrafikerad handelsplats med flertalet populära butiker som Coop, Jysk och ÖoB kan uppföras från ca 1800 kvm upp till 3600 kvm alternativt i två byggnader (se ritning). Handelsplatsen har ett gott flöde under hela året, men utmärker sig speciellt under sommartider då invånarna i området ökar kraftigt tack vare alla sommarstugor som ligger i närområdet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 800 3 600

Utförande

Planlösning:

Nyproducerad byggnad med möjlighet till handel eller kontor från 1800 kvm upp till 3600kvm. Flertalet planlösningar finns att tillgå för de spekulanter som önskar placera sin verksamhet på denna fastighet.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Östhammars kommun hittar du tätorterna Alunda, Gimo, Österbybruk, Hargshamn, Östhammar och Öregrund. Här har du som hyresgäst nära till natur, spännande kultur och havet.

Företag i närheten:

Handelsplatsen erbjduer det mesta inom närservice med flertalet större butiker och du når Östhammar centrum på bara 7 minuter med bil. Här finner du flertalet butiker, apotek, restauranger, kaféer m.m. Här finns även ett hamnområde med restauranger, en trevlig park med bl. a utomhusgym mm

Kommunikationer

På handelsplatsen finns goda bussförbindleser till närliggande orter.
Handelsvägen 5