Karlskronaplan 1

Karlskronaplan - Folkets park , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Anrik restauranglokal på bra läge i direkt närhet till Folkets park och Möllevången!

Här finns möjlighet för ny hyresgäst att utforma lokalen efter eget tycke och smak. Längs med Karlskronaplan och Karlshamnsgatan finns utrymmen för uteservering. Lokalen har god synlighet från Amiralsgatan. Lokalen kommer behöva rustas upp avseende ytskikt och installationer för att kunna tas i bruk.

Restaurang om ca 450 kvm med direkt närhet till Folkets park och Möllevången. Utöver restaurangen på entréplan finns ca 350 kvm i källaren att nyttja.

Lokalen har varit restaurang sedan fastigheten byggdes 1938 och gick då under namnet Freden. På senare år har restaurangen hetat Tröls Jins Kru och de sista åren Nya Tröls.

Hyresvärden kommer ställa höga krav på hyresgäst avseende verksamhet och ekonomi. Det är fördelaktigt om intressenter kan visa upp resultat från tidigare verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Ytbeskrivning

På bottenvåning finns idag en pub-/bardel med egen entré och uteservering, bakom pub/baren finns restaurangens stora kök med disk och övriga bakutrymmen och mot Karlskronaplan ligger själva serveringen med även denna egen entré och uteservering. I källarplan finns omklädningsrum, kyl och frysrum, förberedelsekök och lagerutrymmen. Mellan entrévåningen och källarvåning finns installerat egen hiss för leveranser.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Omklädningsrum
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fyndet 15

Byggår:

1938

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Anpassningsbar.

Omgivning

Skyltläge:

God synlighet från Amiralsgatan.

Karlskronaplan 1