Gnistagatan 9b

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 - 1 334 m²

Hyra

1 250 kr/m²/år. Tillkommer gör värme, el, fastighetsskatt och moms

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri/Verkstad 191 1 334 1 250

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1250

Hyresinformation:

Tillkommer gör värme, el, fastighetsskatt och moms

Utförande

Planlösning:

Lokalen är uppbyggd av 7 olika fack där man på bottenplanet har reception och kontor i facket närmast Gnistagatan. Här finns även en HWC för kunder. Spiraltrappa upp till övervåning. Mellan övriga 6 fack är det öppet och här är idag bilverkstad. Stora portar i varje fack. I ett av facken finns en rymlig varu/personhiss samt trappa till övervåningen. På övervåningen finns ett stort lager som idag bl.a. används som däckhotell. Övrig del av övervåningen är indelat i stora personalutrymmen med dubbla WC/rum och duschar. Närmast Gnistagatan är kontor på övre plan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Fyrislund är ett expansivt och dynamiskt område med bl.a. mycket bilhandel, ett flertal byggvaruhus, viss övrig handel samt kontor och lättare industri.

Företag i närheten:

Området är under utbyggnad men idag finns här en lunchrestaurang och några snabbmatställen.

Vägbeskrivning:

Från Uppsalas centrala delar åker du Almungevägen nästan ut till E4:an. Strax innan E4:an svänger du höger på Gnistagatan. Lokalen ligger på höger sida i korsningen Gnistagatan/Åkaregatan.

Kommunikationer

Bussar stannar på Almungevägen (väg 282). Med bil är du snabbt inne på E4:an i båda riktningarna och når även snabbt övriga stora vägar runt Uppsala. Även smidigt att med bil ta sig mot Uppsalas mer centrala delar.
Gnistagatan 9b