Östra Hamngatan 16

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 158 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat och representativt kontor mitt i centrala Göteborg!

Vissa kontor ger en härlig känsla direkt från första sekund när du stiger in genom entrédörren. Här finns just en sådan arbetsplats att längta till ! Vår befintliga kund har växt ur sina attraktiva lokaler och vi söker en ny kund till dessa välplanerade kontorsytor med smakfulla interiöra materialval. Kontoret är högt beläget i fastigheten, nyrenoverat sedan några år tillbaka och har stora härliga fönster från golv till tak i söder och västerläge. I fastighetens entréplan finns aktören United Spaces med sitt co-woringkoncept och här finns en helt nybyggd konferensanläggning med extra bra priser till kunder i huset. Är ni behov av ytterligare service i vardagen eller extra arbetsplatser så lämnar gärna United Spaces och Castellum en anpassad offert till er. Från detta läge når ni all tänkbar service och alla kommunikationsmedel i form av buss, spårvagn, färja och tåg på bara några korta steg eller max några minuters gångavstånd. En arbetsmiljö, fastighet och läge att trivas i.

Övrig information

Övrigt:

Fastighet i sex våningsplan som består av kontor och butiker.

Ytor

  • Total yta:

    1158 m2

Utförande

Våningsplan:

6

Planlösning:

Ett fantastiskt trivsamt kontor som har en bra mix av öppna ytor, enskilda kontorsrum, samtalsrum och mötesrum. Personal och kunder möts upp av en välkomnade entré i anslutning till ett attraktivt pentry/loungeyta.

Omgivning

Omgivning/natur:

Under 2016 genomgick fastigheten genomgripande renovering och fick en rejäl ansiktslyftning. Utvändigt har huset fått en helt ny karaktär med en ny glasfasad samtidigt som husets entréer lyfts. Invändigt har c:a 9 000 kvm av lokalytan genomgått en omfattande renovering och lokalerna är i toppstandard. Fastigheten ligger i ena hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nordstans parkeringshus är granne med fastigheten.

Närservice:

Fastigheten ligger i hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i knutpunkten för alla kommunikationer. Buss, spårvagn och cykelleder finns precis utanför dörren. Till Centralstationen är det några minuters promenad. Där hittar du även terminalen för flygbussen till Landvetter samt expressbussar
Östra Hamngatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum