Gibraltargatan 7

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 455 m²

Hyra

Tillträde

Diskuteras

Beskrivning

  • Kontor

Mer centralt än såhär kan det inte bli - nu finns det lediga ytor i kontorshuset CANVAS.

Kontorslokal på 1455 kvm på ett och samma våningsplan.Generöst med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera vinklar. Här finns även möjlighet att sammanlänka ytan med ytterligare våningsplan om det finns behov av det, totalt kan vi erbjuda 3 950 kvm som är sammanlänkat med interntrappor. Det finns olika entreér om man har behov att separera olika avdelningar. Vi välkomnar självklart alla verksamheter och kan anpassa lokalerna utefter era specifika behov. När ni hyr ett kontor i kontorshuset CANVAS får ni ta del av all den service som huset har att erbjuda: - Reception med servicefunktioner - Fantastiskt café som erbjuder frukost, fika, lunch och afterwork - Toppmoderna konferensrum som kan nyttjas av hyresgästerna Kopiera länken till din webläsare och titta på en film som visar en konstnärs tolkning av Canvashuset. Här visas vår vackra lounge och mysiga restaurang (glöm ej ljudet). https://www.youtube.com/watch?v=OecmQoPIBak Besök gärna husets hemsida: https://www.canvasmalmo.se Varmt välkomna att kontakta mig för mer information och en personlig visning.

Ytor

  • Total yta:

    1455 m2

Ekonomi

Tillträde:

Diskuteras

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Långan 1

Byggår:

2015

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö Live är ett stadskvarter precis norr om Västra hamnkanalen där välkända Malmö Live Konserthus och Clarion Hotel Congress huserar. Bättre läge än detta är svårt att att hitta med bara några minuters promenadavstånd till Malmö Centralstation. Här har ni även närhet till underbara Kungsparken, Malmöhus Slott , Tekniska Museet och allt vad gäller caféer, restauranger och uteserveringar med bland Malmö Saluhall och Lilla Torg i omedelbar närhet.

Närservice:

När ni hyr ett kontor i CANVAS får ni ta del av all den service som huset har att erbjuda: - Reception med servicefunktioner - Fantastiskt café som erbjuder frukost, fika, lunch och afterwork - Toppmoderna konferensrum som kan nyttjas av hyresgästerna Utöver den service som erbjuds i huset har ni även Clarion Hotel Congress nära till hands vilket blir en naturlig mötesplats för ert företag och era kunder. Här har ni allt från restauranger och skybar till möteslokaler som kan ta emot upptill 1500 deltagare.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till CANVAS ovsett om du kommer med tåg, buss, cykel eller bil. Kommer du med tåg ligger Malmö Centralstation som ligger ett stenkast från huset. För den som tar buss går stadsbuss 2, 3, 5, 7 och 8 precis utanför och stannar vid hållplatser Anna Lindhs plats eller Bagers plats. Det finns ett stort utbud av parkeringsplatser till förfogande för dig som kör bil: - P-huset Malmö Live, Gibraltargatan - P-huset Godsmagasinet, Södra Neptunigatan - P-huset Bagers Plats, Nordenskiöldsgatan.
Gibraltargatan 7