Lilla Industrigatan 1

Skurup , Skurup
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

295 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Fräscha kontorslokaler med stor uppställningsyta i Skurup!

Nu finns det möjlighet att hyra trevliga lokaler i Skurup nära E65. Här finns en bra blandning med stora konferensrum och mindre kontorsrum. Kök delas med den andra hyresgästen men det finns även möjlighet att sätta in ett pentry.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    295 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Egna parkeringar. Möjlighet att ladda elbil.

Närservice:

Endast 5 minuters bilväg till Skurups handelsområde.

Lilla Industrigatan 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner