Götgatan 73

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse/Snarast

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Butik eller showroom i före detta biograf!

Nu finns möjligheten att hyra denna fantastiska lokal på Götgatan 73. Lokalen var en biograf från tidigt 40-tal till mitten på 80-talet, och omvandlades därefter till Boulevardteatern. Sedermera har lokalen nyttjats för butiksverksamhet. Det ypperliga läget mot Götgatans höga flöden gör att lokalen lämpar sig perfekt för butik eller showroom. Skyltläget är utmärkt med stora fönsterpartier, samt Götgatans pampigaste skärmtak! Den välkomnande entrén kan användas som kundmottagning, reception eller kassa för att sedan leda in kunder och besökare till den före detta salongen. Här blir man mött av en inspirerande yta med mycket rymlig takhöjd. Hyresvillkor: Yta: 450 kvm Hyra: 3200 kr/kvm/år VA & Varmvatten: ingår i hyran. Värme: 145 kr/kvm/år El: Eget abonemang Fastighetsskatt: fn 320 kr/kvm/år Avtalstid: För närvarande kan lokalen enbart hyras i 3 år med avstående från besittningsskydd, med anledning av tilltänkt ombyggnad. Tillträde enligt överenskommelse/omgående.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse/Snarast

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Götgatan 73

Omgivning

Kommunikationer

T-bana: Medborgarplatsen och Skanstull Bussar: Flertalet busslinjer i direkt närhet Pendeltåg: Södra Station ca 10 min bort
Götgatan 73

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB