Nackagatan 17

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

59 m²

Hyra

Tillträde

2023-06-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
Lokalen har en yta på ca 59 kvm med pentry och RWC. Den generösa takhöjden och flera stora fönsterpartier gör den luftig, ljus och inspirerande. Lokalen passar för butiks- eller kontorsverksamhet. Den är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    59 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2023-06-01. Preliminärt tillträde

Utförande

Byggår:

2022

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Unikt läge nära Hammarby sjö och omges av vacker bebyggelse och flera grönskande parker såsom Vitabergsparken och Blecktornsparken. Intill kvarteret anläggs även en ny park, Tvätt-Malins park, som ramar in kvarteret med fin grönska och skapar ett grönt stråk från Mandelparken vid Hammarby Sjö bort mot Tengdahlsparken. På omkringliggande gator hittar du bland annat mataffärer, caféer och butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Längs Tegelviksgatan och Nackagatan där även besökare kan parkera, gatuparkering

Skyltläge:

Entréplan med fönster ut mot gatan.

Kommunikationer

Flera busslinjer som tar dig runt i stan, till exempel buss nummer 2. T-banan vid Skanstull når du enkelt med buss. Därtill är nya tunnelbanestationer vid Hammarby kanal respektive Sofia planerade. Med båt från Norra Hammarbyhamnen tar du dig till Sickla på ungefär fem minuter. För dig som är bilburen är det bara ett par minuter till Värmdöleden och Ringvägen med snabb förbindelse till motorvägar och genomfartsleder
Nackagatan 17