Sidenvävargatan 17

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

178 m²

Hyra

Tillträde

2022-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Färdiginrett kontor precis vid stationen med rejältakhöjd och fantastik känsla

I ett helt nybyggt trähus, Magasin X, med hög teknisk- och hållbarhetsprofil erbjuder vi nu ett kontor utöver det vanliga! Kontoret har 14 skrivbord, några mötesrum och en härlig känsla. Huset erbjuder också dusch- och omklädningsrum, ett matkafé och gemensamma terrasser både i markplan och högst upp i huset. Inrett och inflyttningsklart! Vårt kontorskoncept Smart & klart är ett nyckelfärdigt kontor som rymmer all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Konceptet riktar sig till den som lockas av flexibilitet. Inga krångliga avtal eller långa avtalstider. Allting är redan uppe och fungerar. Det är bara att ta med sig datorn och köra igång. Hyra om 73 500 kr / månad inkl. samtliga tillägg, inredning, möbler, IT, datanätverk, AV-utrustning, växter, porslin, bryggare och muggar för kaffet, brandutrustning, lås/passage – allt finns på plats. Här har ni en löpande uppsägningstid på 6 månader och önskar du servicetjänster är de flesta bara ett par knapptryckningar bort. Flexibilitet på riktigt! Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet utan också lite extra kärlek. Komma hem-känslan skapas i de många detaljerna utformade med fokus på hållbara lösningar, för både människa och miljö. Det innebär hög kvalitet i materialval, medvetet återbruk, ergonomisk och estetisk inredning, smarta energilösningar och el märkt Bra Miljöval.

Ytor

  • Total yta:

    178 m2

Ekonomi

Tillträde:

2022-04-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15062

Byggår:

2020

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett mindre garage för hyresgästerna i fastigheten. Infart till garaget sker från Fjalars gränd. Det finns ett flertal laddplatser och tre platser för rörelsehindrade. Om du är intresserad av att parkera i detta garage är du välkommen att kontakta biträdande fastighetschef.  Parkeringsmöjligheter för besökare finns i något av de närliggande garagen, till exempel Svavagaraget, Smeden eller Centralgaraget.

Närservice:

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsala Centralstation/Resecentrum och med några minuters promenad till Gågatan med alla dess butiker, restauranger och caféer. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel som bil eller kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca. 35 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Busstationen Uppsala Centralstation/Resecentrum ligger bara några minuters promenad bort. Från Centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:  Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats
Sidenvävargatan 17

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 1050

751 40 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan