Testvägen 1

Arlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Inhägnad byggnad med 3 000 kvm kontor och 3 000 kvm lager i Arlövs industriby.

Här finns ett optimalt kontor för det stora företaget! Etablera er verksamhet i en hel fastighet om totalt 6 000 kvm byggnad fördelat på 3 000 kvm lager och 3 000 kvm kontor. Hela fastigheten med tomt är på inhägnat område med stor parkering för anställda och kunder. Kontorsdelen på tre våningsplan är i varierat öppet landskap, enskilda kontorsrum, konferensrum, mindre samtalsrum, lunchmatsal, personalutrymmen etc. En välkomnande och pampig entré med reception, trappor och öppet upp till tredje våningen. Lager med 5,7 m och 4,5 m fri takhöjd, öppna ytor, två markportar varav ett med porthus. Nuvarande hyresgäst har i lagret ett gym med crossfit. Moderna ytor med exklusiva materialval och ett mycket bra skick. Bra skyltläge på hörntomt som passeras av såväl företag som privatpersoner. Möjligt med tillträde från november eller enligt överenskommelse. - För mer information, kontakta ansvarig uthyrare!

Ytor

  • Total yta:

    6000 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i Arlövs Industriby och omringas av hög företagsamhet i varierande branscher. Här finns även bostäder, bred service på Burlöv Center och kringliggande handelsplats.

Närservice:

I närheten ligger shoppingcentret Burlöv Center som erbjuder stort utbud av shopping, service, livsmedel, gym, lunchrestauranger och kommer i framtiden expanderas med bostäder, kontor och mer handel.

Kommunikationer

Optimalt logistikläge med avfart till E22:an, E6:an och Västkustvägen inom 2 min. Närmsta kollektivtrafik är tågstationen Burlöv station en kort promenad bort eller busshållplats på Lundavägen som går till Lund och Malmö.
Testvägen 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor