Adolf Fredriks Kyrkogata 13

STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett ljust vindskontor med högt i tak

En rymlig lokal uppdelad i rum av varierande storlek, där det erbjuds öppna kontorslandskap till enskilda kontorsplatser med stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Utöver det finns ett konferensrum, pentry, två toaletter, förråd och ett avskilt rum för privata samtal eller enklare avkoppling. Hiss finns i byggnaden.

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen på en av Stockholms mest centrala adresser nära Hötorget. Läget på Adolf Fredriks Kyrkogata innebär omedelbar närhet till Centralbadet, Clarion Sign Hotel och Tegnérlunden. Endast 5 min promenad till Haymarket by Scandic, Åhléns och HM.

Närservice:

Stockholms bästa serviceutbud är runt hörnet oavsett i höger eller vänster riktning. Ni finner mängder av alternativ inom handel och restauranger längs Drottninggatan och Sveavägen.

Kommunikationer

Gångavstånd till Stockholms Centralstation, Tunnelbana Rådmansgatan eller Hötorget.
Adolf Fredriks Kyrkogata 13

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder