Grimsbygatan 24

Nyhamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på Saltimporten med fantastisk utsikt!

Trevlig kontorslokal i det av Malmös mest expansiva och spännande område Nyhamnen i Saltimportens lokaler. Här har du som företagare möjlighet att omge dig av kreativa och framtidstänkande företag med en härligt utsikt över Nyhamnen. Kontoret består av en öppen planlösning samt mindre kontorsrum.

Se vår 360-visning för att själv uppleva de fantastiska lokalerna!

Övrig information

Övrigt:

ÖVRIGT: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering utanför

Närservice:

Fantastisk lunchrestaurang i huset - Enligt Sydsvenskan "Malmös bästa lunch". http://www.saltimporten.com/ Samt finner du Slagthuset och hela Centralstationen bara en kvarts gångpromenad ifrån.

Skyltläge:

Hamnparken ligger ett stenkast från lokalen.

Kommunikationer

Från Malmö C Gå: 12 minuter Cykla: 5 minuter Bil: 5 minuter
Grimsbygatan 24

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner