Ahlmansgatan 4

Södervärn , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

280 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Fräsch butikslokal precis intill en av Malmös tre stora kommunikationshubbar - Södervärn. Se 360-visning!

Nu finns det möjlighet att hyra en fräsch butikslokal med närhet till Malmös allmänna sjukhus, Södervärn och Möllevången. Här passerar dagligen tusentals människor på väg till jobb eller skola. Med gångavstånd till centrum samt till den vackra Pildammsparken gör att lokalen ligger bra till för både träning på lunchen och lunch på stan. Lokalen har en öppen planlösning med stora skyltfönster ut mot Södervärn och bussarna. I bakre delen av lokalen finns personalytor samt mindre lageryta.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Bekvämligheter

Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Pressbyrån, Malmös allmänna sjukhus, Direkten, Folktandvården

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering utanför

Närservice:

Närhet till ICA, restauranger och Möllevången

Skyltläge:

Mycket bra

Ahlmansgatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner