Klostergatan 13

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

155 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig lokal, centralt läge

Lokal med öppen planlösning, med plats för ca 16 arbetsplatser. Ett större konferensrum och två mindre mötesrum. Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information

Övrigt:

Karaktäristisk fastighet som ligger en parallellgata från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns inom räckhåll.

Ytor

  • Total yta:

    155 m2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra

Kommunikationer

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.
Klostergatan 13

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum